Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно тежестите за баланс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В обобщение - съотношението тегло/мощност е калпаво.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Aз мисля, че е заради това, което си изброил за усилената част и стоманата. Когато ме удариха, след това лично видях - колата е като малък танк.
      Това сигурно е направено за да не се гъне по завоите, ама теглото си е недостатък.
      Така е колата е доста подсилена,особено праговете и при евентуален страничен удар няма мърдане в тази кола.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        В обобщение - съотношението тегло/мощност е калпаво.
        То за това си има 3.2 мотор
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Абе аз не знам какво се оплаквате - моите уважения към всички пишещи, но половината ако се качат в кола 300 коня и нагоре съм почти сигурен, че няма да могат дори и да я подкарат, камо ли да я карат както се кара...
          Екстра си е ГТВ-то за целта за която е проeктирано - да е сигурна, стабилна, гъзарска, ПАРКЕТНА спортна кола

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Абе аз не знам какво се оплаквате - моите уважения към всички пишещи, но половината ако се качат в кола 300 коня и нагоре съм почти сигурен, че няма да могат дори и да я подкарат, камо ли да я карат както се кара...
            Екстра си е ГТВ-то за целта за която е проeктирано - да е сигурна, стабилна, гъзарска, ПАРКЕТНА спортна кола
            Tи ми дай 300+ коня кола, пък гледай после, дали няма да мога да я подкарам.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Абе да има мощни коли пък няма проблем с карането.Ще се научим лесно.Като се качих на Ферари 430 в Маранело, мога да Ви кажа , че си се караше нормално. Спрях на бензиностанцията (зареждане нормално) потеглих си , карах в градчето , после по малки селски улички , паркирах на тесен паркинг пред едно селско кафене и пих кафенце и т.н.т всичко нормално
              Ненормалното е кефа който доставя, ускорението и факта, че на трилентов път(мокра настилка), както се движех с 170 настъпих колата и задницата тръгна, добре, че бях оставил колата на режим за дъжд и не последвах примера на Петко от предишно каране, който вклучи 430 Скудерия на режим "Race" та системите ме стабилизираха .......(ама тоя чичката (италянец) дето беше с мен го видях как се набра на страничната дръжка и изтръпна)
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
              X